Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nivåuppåtstigande

Allt förvandlas till ett kaos och ingenting är
Gråten, vanmakten kramar hårt om, smärtor känns
Upptäcker att världen inte är här utan där
Kärlek, hjälpsamhet är allt som får överleva
Rädslor övervinns
Händer sätts i främlingars händer
Nya dimensioner i en ny värld av nivåstigande
Styrränta, ockerränta existerar inte alls
Tillgång är änglar plus andra ljusvarelser
Finns ingen framtid eller dåtid
Likt stjärnor flyter och dyker vi in i dimensionen
Solar och månar bestigs
Kärlekens band knyts igen

© Ann-Britt Berglund
10 oktober 2012








Fri vers av Ljusletaren
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-15 13:34



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Det var verkligen teatralisk och man kände verkligen att något hände! Bravo!
2012-11-24

    ej medlem längre
Ord som känns inom
Ord som betyder ... mycket ...


2012-10-22

  bittemi VIP
I denna vision vill jag leva! Fint!
2012-10-16

  Chawa VIP
I detta nivåuppåtstigande vill jag vara! Tack så fint!
2012-10-16

  Lars Hedlin
En evighet som kommer åter och åter....
2012-10-16

  Hanna Mari Wallin
livets balans gång...när det är svårt så finns det inget bättre än ngn som bara finns vid ens sida

mycket fint skrivet
2012-10-16

  Lynx63 VIP
Starkt underbart.
2012-10-16

  anits VIP
Du sätter ord på det som kan vara svårt
som till sist ändå möter ljuset
2012-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt vi berörs av
allt vi rörs av och
det vi ej störs av
det vi fram förs av...
Så med goda händer
det där bra det hä....
Så sant skrivet!
2012-10-15

  Siggesdotter
Starkt skrivet om det som är svårt att sätta ord på - men känns i hjärta och själ - applåd!
2012-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänker på evigheten...
2012-10-15

  Anya VIP
En inledning med gråt och vanmakt som bryts av änglar och ljusvarelser. Hoppet segrar.
2012-10-15

  M M Mannheim VIP
En underbar och fantstisk poesi. Du nuddar med den här poesin några av de fundamentala frågor som skär genom generationer och tänkare och poeter.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren