Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimenterar med kategorin "bunden vers".


Vandrare

jag går i vaken månskensnatt en vandrare
under miljoner år av ohörd rymdmusik
genom skogen fältens stegring över kullarna
på en vänlig stilla obevandrad stig

jag är i natt en möjlighet en vandrare
som skönjer världar utan timligt slut
en osedd rör sig innanför mitt blickfång
och blev just till en orädd sanndröms liv




Bunden vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-18 13:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Djupa saker som jag applåderar!
2012-10-18

  Yrre VIP
Ett behagligt flyt och ord som berör!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell