Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkte förbi kyrkan i Kungsgården


Fredag

Kyrkporten står öppen
Omutbar
Ett värdigt välkomnande

Vi duger inte till
Att stiga in under de väldiga valven

Vårt farväl är futilt
Våra blomsterbuketter så nakna
Vår gråt är barnslig
Våra sånger tama

Mot din stora ensamhet




Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-19 08:21



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En mäktig text. En stark bild. Många tolkningsmöjligheter. Bilden av Gud som en ensamhet där också min får plats är fascinerande. Jag tycker om dikten!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell