Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Ett Herrans liv (choka)

Vredgad på skatan
Nej snälla låt bli det
Läser om trolldom
Skatan kräver rättvisa
Retas och skrattar
Ger snart igen med besked
Du bannar igen
Ångrar att du rev dess bo
Missade skottet
Blev hål i fönsterfodret
Brandvarnare på
Ingen brand här eller där
Trolldom av skator
Nu är fredstiden sluten
Skatan fick åter borätt

© Ann-Britt Berglund
22 oktober 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-22 07:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett sätt som blir rätt!
2012-10-23

  Lynx63 VIP
:) :) :) :) :)
Bokmärker...
Tack...
2012-10-23

  Hanna Mari Wallin
underbar och härlig läsning...såg hela din text som bilder och fick mig ett gott skratt..
2012-10-22

  anits VIP
Härlig och fängslande läsning
tycker mycket om, sparar
2012-10-22

  Siggesdotter
Ja, det är nog bäst att hålla sams med både "folk och fä" och SKATOR! (ler)
2012-10-22

    ej medlem längre
Njuter dina ord och skrattar gott!
2012-10-22

  Lindha W Gustavsson
En härlig humoristisk text, sånt gillas!
2012-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa...
2012-10-22

  bittemi VIP
Härlig energi i den här!
2012-10-22

    ej medlem längre
tycker mycket om denna!
2012-10-22

  Skogsfen.
Ja, "där skatan bygger bo där får bonden ro" enligt bondepraktikan. Kram
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren