Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan ligga där och dö mitt i natten

liksom att man slutar att andas
kanske får en hjärtinfarkt, som om hjärtat inte har lust att slå längre
en propp i benet som vandrar upp till hjärnan
eller att man dör i långt framskriden lungcancer

man kan dö utan att någon vet om det
kanske att de får reda på det nästa morgon, om man har tur
men å andra sidan spelar det ju ingen roll
eftersom man ändå är död




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 22:03



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Lite tragikomiskt det här med våra funderingar på när vi dör... (om man vill se det så)
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP