Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ombearbetad för att passa in i tretton rader


en vandring mellan polerna

 

läser om solstorm och förundras
magnetiserar mig och fuktar läpparna
med gårdagens vin och tänker;
om detta är det som är så vill jag vara
springer i regn och låter gråten släppas
sakta nedför kinderna som pärlor längs kroppen
i det blöta ser ändå ingen skillnaden
låter längtan komma mellan

galet, vrider tiden runt min hals
snurrar etthundraåttio
skinnet håller andan

vet ännu inte hur man stillar sig och tid
är bara en vandring mellan polerna




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-03 10:17



Bookmark and Share


  Nanna X
"it 's a good thing tears never show in the pouring rain" (Robyn)

ett gott tävlingsbidrag, med tydliga märken av din stil!
2012-11-03

  Casbah* VIP
ett gott arbete utfört, det är inte lätt att strama upp en text till ett bestämt mått
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP