Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städat i vänlistan ... bara så att ni vet ;.)

Tycker om vänner och
tycker om dem mycket
Men vänner som aldrig vill läsa
det jag skriver
trots det gått veckor och månader
dom städar jag genast bort
Bara så ni vet ;.)
Förlåt ... men sådan är jag /kram

Ps Ny chans finns alltid




Fri vers av Ljusletaren
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-07 14:02



Bookmark and Share


    Skrivklåda
Aha, jag undrade just vad vänner var till för.
:-)
2012-11-28

  Lars Hedlin
Bra med utrensning mellan varven! :)
2012-11-09

    ej medlem längre
Jag också städar ibland...
2012-11-08

    ej medlem längre
Jag också städr ibland...
2012-11-08

    ej medlem längre
Jag också städr ibland...
2012-11-08

    ej medlem längre
Jag också städr ibland...
2012-11-08

  anits VIP
Läser gärna dina underbara texter
hoppas jag finns kvar
2012-11-08

  Osvalds_Dotter VIP
Härligt att Nya chanser finns =)
Skam den som ger sig ;)
2012-11-07

  LenaJohansson VIP
ibland när jag mår dåligt orkar jag inte läsa så mycket, men jag gillar dina fina texter...hoppas jag är kvar...:)
2012-11-07

  Rise Little One
haha, hoppas jag finns kvar i listan ;)
2012-11-07

  bittemi VIP
Läser och har glädje av det!
2012-11-07

    ej medlem längre
Hos dig vill jag aldrig bli bortsopad!
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren