Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


nå, int äre någe att yvas om

 

skulle kunna vara en stadig konstant. lika märkligt som femman i pascalprogrammering var för mekanisten där på hösten nittonhundraåttiosju, lika märkligt var detta. är detta. eller märkvärdigt.

matematiken och fysiken hade alltid lockat, svetsning och svarvning var sådär, ändå föll valet till slut på en sådan inriktning. en vet att valen inte alltid är logiska, känna efter med magen först och sen byggs argumentationen upp därefter. ja, det är så en lärt sig att det måste fungera. magen måste få vara med även i en fyrkantigt klinisk ingenjör. även om en aldrig skulle erkänna det. även om. kroppen var besvärlig att ha med sig ibland. även om.

där fanns en mild vilsamhet, en mjukhet i magen och bröstet och halsen kunde få luft. när luften får gå hela vägen ner, hela vägen ner. så ofta stannar luften i halsen och når aldrig alveolerna. kunde en tiga tillsammans så kunde en kanske lära sig andas. kanske. men kanske är inget bra ord, kanske är ett skitord.

nej, jag yvas inte. jag är ju från norrbotten gu´bevars.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP