Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förra gången ABC-leken snurrade skrev jag denna..


abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

 

amors båge cirklar
dagar efter förälskelsen
gått helt inom
januaris kalla längtan
mot nattens ospunnenhet

paradisets quinnor
rista stumt
tusen

utan väven
warda xylografi
ynnesten
zenits

 

åter ägs ögonstenen

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-07 23:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bländande vackert abc
2012-11-08

  Yrre VIP
Oj,riktigt bra abc :at!!!
2012-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande bokstavligt snyggt
2012-11-08

  Celticgirl VIP
verkligen välpoetat!
2012-11-07

  cilax VIP
snyggelisnyggt
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP