Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och den här... jag ber om ursäkt innan du läser så slipper jag göra det efteråt...


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

 

alla barnen cyklar dyngfulla eftersom farsorna genast hördes infantilt jama, kopulerandes larsas morsa, när odågorna på qaidas rafflande sätt talade utan vett. wagners xeroxkopior ylade zappaaktigt åt äckliga östermalmshannar




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-07 23:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt och en beundransvärd lek med alfabetet.
2012-11-08

  Ljusletaren
Bra ordat ... tack för att du också ville vara med och leka denna lek/kram
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Faktiskt kul
2012-11-08

    ej medlem längre
Låter som en vanlig dag på T-centralen....
Du ger begreppet 'bokstavskombination'
ett trevligare väder!
2012-11-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ler och skrattar, så fyndigt. Super!
2012-11-07

  Lynx63 VIP
:) Gillar dina ABC.

2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP