Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar och hatar

Det finns så mycket hos dig
Som jag älskar.

Ditt skratt, ditt leende
Dina ögon, din röst
Dina skämt, din själ
Dina läppar, dina kinder
Men mest av allt ditt hjärta

Men det finns också saker
Som jag hatar


Din envishet ,dina lögner
Dina starka ord, ditt argsinta beteende
Din förmåga att stöta bort mig
Din tysthet och när du inget säger
Men mest av allt när du mig sårar




Fri vers av Manal
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-08-09 02:38



Bookmark and Share


    Mats Almqvist
Om man vill åskådliggöra hur sammansatta mänskliga karaktärer är. Och hur sammansatta relationer kan vara av himmel och helvete.

Åskådliggör också de intensiva känslorna i ett intensivt förhållande. Inget lagom. Utan starkt hat och stark kärlek.
2004-08-09

  leopardia
har varit där och det finns inget skönare än när man väl släppt taget. ngn som ljuger, är arg och sårar förtjänar inte att bli älskad för sitt hjärta av den personen han gör illa...
2004-08-09

  Annelie Hugo
allting har två sidor, tyckte om denna Kram Annelie
2004-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal