Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan vad jag dansar bort allt regn som inte kommit än

 

hula hula eller är det mer stampa-i-golvet-takter som behövs
när vädergudarna
ska tas
i hågen
eller någon annan onämnbar stans

eller

är det bara
att
lita

på prognosen
som en annan ingenjörsnörd
eller kan man
få vara
lite

wild and crazy

emellanåt 

måste allt vara så innihelvete vetenskapligt
kanske gudarna
åtminstone vädergudarna 

uppskattar en skön dans
en kväll
med månsken
och kanske glas med vitt
vin
i

en sol imorgon är vad jag förväntar mig

 

capisce!

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP