Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmad . kära

 

 

Jag vet inte om det som hunnit i fatt oss nu

räknas eller är ett fall på väg men

det känns som ett iskallt

snöfall i mitt knä

 

du borde vart här nu det borde vart du

 

vart ska jag dra den linje som är nu och då

den finns inte att få

här gror hopplöshet

här finns det som jag älskar men du finns inte här

 vad spelar det för roll vilka drömmar jag har

 

 

 

om du inte finns kvar?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 00:56



Bookmark and Share


  Larra
SORG
2012-11-13

    ej medlem längre
Vanmakt
försvunnenhetens
tunga ackord
bortom räckvidd
den kära


finns det andra
toner att lyssna
när dörrar kan
öppnas

men saknaden
är ständigt där
ändå
2012-11-11

  poetryGirl
så sorgsen
2012-11-10

  ULJO
Melankolisk text som ger rysningar
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP