Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äre så?

 

äh, lipsillar kan ställa sig i hörnet och det där vi sa om att man duger som man är, den som visar sin svaghet är stark och att storleken inte har någon betydelse, det är ljug vet du. och skammen. en medfödd hjälp. så fan heller, vilket hån, tänker jag när den stjälper mig in i tårar och slag mot den egna kroppen och det där andra som lever så litet i skymundan i kroppen. kroppen tål det nog. värre är det med det där andra. hennes litenhet syns i de bloss som släcks alltför snabbt.

 

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-12 10:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA många rädslor i livet
2012-11-16

  Federico Romano
Rädslor med att gå tillbaka i fotsteget.. Våga se sina svagheter.
2012-11-12

  hansensson
Sant och intrikat. Lätt att visa svaghet när man är stark.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP