Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som varje stråk möter

 

taljor som gnisslar och tvättlinor
men mellan hus och våta kläder
tunna kroppar och tidningssidor knycklade i kängorna

-  och alla bilder borde ha gråtande barn
blicken är stål, kunde inte värja sig från moderns

en far länge sedan borta. det talar

det talar utan ord och sanning är
att det aldrig är närmare

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-13 01:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
mycket bildrik...jag ser Italien...kvinnor som ropar åt varandra över tvättlinorna som halas in...halas ut med torr tvätt...ny tvätt...fattigdom nånstans....tycker om "alla bilder borde ha gråtande barn"...sen på slutet tänker jag att ingenting är så närvarande som det frånvarande...kanske måste låna nåt av det och skriva nåt eget...tack
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP