Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-11-17


K - Är varje poets skrivkramp

 

 

DU

 
Är
De tre magiska ordens saliv
Bethoovens femma

Allegro con brio
Andante con moto
Scherzo. Allegro
Allegro




Matematikens
Algebra

S E X

Åååh...

 

JAG

 

Står med
Skrivkramp 
Inför varje gap
Mellan bena
Som Alfabetets poet

Utan sitt DNA!


SOM

Framför varje rad, varje fallgrop
Paralyserad
Bara önskar att


DU

Läser

 

Mina ögon
Och
Mina läppars
...
På min vita flaggas


A4

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-12 22:07



Bookmark and Share


  mysing
lysande!
2013-06-13

  Lars Hedlin
Längtan stor i denna !"
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP