Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag bara är mänska

 

det kryper nära, det äter sig genom, över och under och letar sig in i sinnet när jag minst vill och anar att det skulle komma, och jag tror det är normalt fast ingen, inte minst jag, vill erkänna det och jag tror att det finns även hos dig. en gång skrev jag en dikt:

det talar vi tyst om 

alla våra egna fel
all otrohet
alla snedsteg
alla elaka kommentarer vi fällt
alla vita lögner vi levererat
alla gånger vi rökt på
all sprit vi druckit när vi kört bil
alla sidor vi besökt och raderat cachminnet
det tål inte ljuset helt enkelt

och vi är ju bara människor

*

och, visst är tvivlet, ångesten och kåtheten en del av det vi kallar mänska.

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-18 18:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst är vi bara människor...
med allt vad det innebär...
2012-11-18

  hansensson
Befriande.
2012-11-18

  Federico Romano
Det kan du ge dig på..
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP