Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till morgonen

 

sen skulle vi ligga där
till dess vi ville röra på oss
mjukt och tätt inpå
som man känner varandra

 

men först skulle jag
krypa nära nära
snusa mot bröst, söka tröst på arm
blunda och vända ryggen mot
låta ryggen slutas om
hand på min mage och så;

*

sen skulle vi ligga där




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-11-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP