Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment ur en syndares dagbok


motstår inte

stänger fönster och dörr

vill följa med, med
och allt jag gör är mot
som slängde jag kraften överbord

*

ja, den där kampen,
kan man vinna i halva branten
eller är jag dömd att förlora
allt för att vinna

vattnar sinnen med musik
tål inte tystnaden

och så,
rasar jag ner en bit igen
reser mig och borstar dammet ur håret
vänder mig inte om

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-21 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltid läsvärda rader från Dig

Grattis till en plats i Sista diktsamlingen,

2012-11-21

  surface to air
En mänsklig text som värmer lite extra en höstdag som den här. Fint!
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP