Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som svalg

 

mellan osynlighetsväggar
inga krig och utspel
inget rymdes
där
en tunn hinna av verklighet och
det märkliga blev så en realitet

- klädde jag mig endast i svarta plymer och röd mun och skrek helt tyst ut

[dagar av osynlighet, dagar där

 

bara fötter trippade runt
slutna läppar
bortvända ögon
nedsvald stolthet

 

naken




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-24 18:57



Bookmark and Share


  blaite
Så jävla bra
2012-12-03

  Lars Hedlin
wow jisses mycket gillas
2012-11-27

  Yrre VIP
Uff som en spark i magen, snyggt gjort detta!!!
2012-11-24

  Tarantaran
Rått..vackert..
fint avskalat..
smärtsamt ja..men så
också livet..!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP