Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som bara en skriven

 

som är jag bara en skriven
aldrig talad samma
språk,

född av snö
levd där gråtonerna avlöser

såklart det gröna

aldrig visad
för den som är född med kylan i nacken

för du vet att även om blåklockorna från diket blev hennes bukett den dagen i mitten av juli, den dagen

som skriven, alltid talad
samma språk,




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP