Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntanslandet

Det räddhågade hjärtat
öppnar dörren på glänt
snart mottaglig för det nya

marken skälver under fötterna
när dina steg närmar sig
du kastar in vårfåglars oro
och sluter dörren bakom dig

i väntanslandet
mellan vinter och vår
ger du ett smycke att bära
precis under huden
där pulsen slår som snabbast
det vill jag tänka på


© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-02-15 20:13



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en stark och fin känsla för att vänta och våga livslust och kärlek !!!
2008-07-22

  Ingrid Nilsson
Denna tycker jag verkligen om! Och sista raden sen " det vill jag tänka på", härligt!
2006-02-20

  raphaela
Väntanslandet är ett underbart ord. Nog längtar man till att pulsen ska öka och april ska närma sig. Tack för känslan.
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D