Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är ledsen


Hans vilsenhet söker mig fortfarande
Hans ånger blir min smärta
I så lång tid har jag kämpat mig framåt
Vägen har varit mörk och full av gropar
Nu har ljuset kommit tillbaka
En blå himmel som bär alla regnbågens färger
En lycka som får mitt inre att le
...ändå känner jag en tyngd hängandes över mig
Den där rollen som jag är van att klä på mig,
letar upp mig när han mår dåligt
Mitt hjärta är så stort
och det visste han om...

...ändå sårade han mig

Mitt ljus, min himmel
som bär alla regnbågens färger
som fick mig tillbaka

Här är jag
och jag tänker stanna här




Fri vers av Charly
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-02-15 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly