Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

född av snö

 

som är jag skriven
aldrig talad samma
- jag känner inte längre språk,

där jag en gång
född av snö
där jag flyttades
levd där gråtonerna avlöser
och;
såklart det gröna
aldrig visad mig
eller kanske avvisad
av mig

för den som är född med kylan i nacken
gör det aldrig enkelt


men du vet,
även om blåklockor från diket blev hennes bukett den dagen i mitten av juli kunde det gröna aldrig ta den platsen riktigt och hur det blev så känner hon
inte längre igen
för du vet,
det var ju aldrig skrivet
aldrig menat

men kanske,

 

som skriven, och talad
samma språk

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-27 21:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mycket tycker jag om rörelsen i dina ord
vemod i skönhet

kan höra bilderna sjungas

tack till vackerstund
2012-12-03

  Lars Hedlin
Ja många tolkningar ..vackert
2012-12-01

    Birgersdotter VIP
Född med kyla i nacken är en härlig mening -dubbeltydig
2012-11-27

    ej medlem längre
"för den som är född med kylan i nacken gör det aldrig enkelt" - det är en formulering som säger en hel del ...
2012-11-27

  hansensson
Jag tänker ofta att jag är bättre skriven än upplevd. Så får texten mig att tänka. Kanske är det samma ändå.
Finurlig.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP