Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna skrev jag i februari i år och det är så jävla skönt att jag inte känner så här längre


kamikaze - hmm stavas det så

när alla fel blir,
till

min svaghet, när
trycket över bröstet
blir

en oöverstiglig maktlöshet,
i mig

det är då jag kastar mig ut, ser mig inte för, tänker inte alls, väger inte för, eller emot
bara
kastar mig ut, i alla felens flod

jag åker med utan kraft att ta mig till land

 

när jag sen ligger bland bråten kommer

gråten




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kamikaze, när man tar steget in i stormen ...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP