Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ska få bevittna


En dag
en mycket vacker dag.
Då ska Palestina
bli ett fritt land.

Och den dagen
den vackra dagen.
Ska jag gråta
av glädje och lycka

Den vackra dagen
ska jag ut och visa min glädje.
Och sedan ha fest
fest för mitt land.

Alla ska få bevittna
denna vackra dag.
En dag som ingen
lär glömma.





Övriga genrer av Manal
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-08-10 00:13



Bookmark and Share


  Svante
Vi får hoppas att det blir så.
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal