Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag säga till dig då?


Jag vill inte ta farväl
jag menar det.
För när jag kommer att göra det
kommer tårarna rinna.


(som en flod)


Jag vill inte ta farväl
jag menar det.
För när jag kommer att göra det
kommer hjärtat att krossas.


(inte i tusen bitar,utan i miljoner)


Jag vill inte ta farväl
jag menar det.
För när jag kommer att göra det
brinner mitt inre.


(och lågan kommer aldrig att släckas)


Jag vill inte ta farväl
jag menar det.
Jag vet inte vad jag ska säga då
alla ord kommer att försvinna ur munnen.


(mitt hjärta har slutat slå då)





Fri vers av Manal
Läst 328 gånger
Publicerad 2004-08-10 00:49



Bookmark and Share


  Oscar
Känner verkligen smärtan i texten. Upprepningarna av "scenerna" (som slutar värre för varje gång) gestaltar denna smärta på ett btra sätt. Dessutom något som många känner igen sig i.
2004-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal