Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven 5 oktober 2010 © Spanaren


Vara - Liv

Vara här för att bara vara det känns befriande just för mig
Fyllas upp av energier bara för att få vara ett helt Universum
Inga begränsningar finns utan jag bara strövar så obundet

Fritt är mitt spelrum så att mina mikrodelar får uppdelas
Allt är stoft men ändå inte stoft för den som jämt vill vara
Gnistrande spektrum virvlar upp och ned i varandets vara

Nöjd som själva vintergatans alla gnistrande starfriends
Bubblar och sjuder för min energi vill alltid vara vid mig
Vara är att vara ett med dig själv i hela varandets stund

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 237 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-12 09:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat dina ord andas glädje
2012-12-17

  Lindha W Gustavsson
Har läst den fem gånger. Dikten andas glädje o posetiva tankar, som du med mycket berömt godkänt klätt i vackra välformulerade ord. Tack för dikten.
2012-12-13

    ej medlem längre
Så underbart du fångat orden.
2012-12-12

  M M Mannheim VIP
Du har skrivit en dikt som jag skulle önskat att ja fått skriva. Varje ord och varje känsla om våra liv och universum gnistrar som vintergatan. Applåderar och bokmärker.
2012-12-12

  Lars Hedlin
En vacker fin dikt!
2012-12-12

  Chawa VIP
En känsla av lugn sprider sig medan
ögonen tar in ordens betydelse i sinnet. Gott!
2012-12-12

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2012-12-12

  Lynx63 VIP
Vilken vacker matta av ord.
Som en flygande, den sträcker sig
till de oändliga.
2012-12-12

    ej medlem längre
fint vävt...
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren