Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grydd

 

 

Det rister i känslogårdarna

stängslet har lagt sig på snedkant och snön driver.

 

Jag driver.

fälten har täcke av vitt, ljust mot det svarta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-15 09:17



Bookmark and Share


  ULJO
Blir så glad av läsa dina ord
2012-12-17

    ej medlem längre
Aptitlig grydd
att stilla intaga
och känna in
2012-12-16

  aol
så fint
2012-12-15

  peter markurth
den var mkt bra i upplägg, kort, även bra innehållsmässigt
2012-12-15

    ej medlem längre
Vinande bild
2012-12-15

  poetryGirl
mycket fin
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP