Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbannade jävla helvetes skit!


Olika uttryckes ilska...



nej, så uttryckte hon sig aldrig

min mor

 

men en gång så här

 

det är då själva sjutton

att arton ska vara

så nära nitton!

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 12:28



Bookmark and Share


  walborg
En äldre generation som lärt sig att nöja sig och inte ställa krav som vi.
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP