Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... nu skall även jag klara mig till nästa vår ...


Hägringar i det gröna - 9

Ljuset intill ditt hjärta


- det goda juleljuset.


Ingen rädder för vintern


 


- inte här!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-17 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP