Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ock i kyla.

 

 

Galet föll gammelgäddan in, upp i snömodden jagade hon

men fångade bara uddanglömda stjärnor som höjden lämnat

ifrån sig i en anda av förnyelse.

 

Så bröt isen upp i taggiga sagor för dem som inte hör,

bara ser hur nätter tar andetagen, ett efter ett.

 

Och så andades hon ut, fylld av himlen i magen och lät

hjärtat sitt och tröttkroppen komma till ro i det djupa.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 10:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2012-12-19

    ej medlem längre
Riktigt fint skaldat!/Birre
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP