Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Till just dig

Hjärtat slår i varma taktfasta slag och jag känner en frid
Iakttar både make och hund och känner mig välbeställd

Kung Bore sprätter på med otroligt många minusgrader
Huset skyddar och värmer oss alla tre från midvintern

Naturvyn bjuder in mig till den vackraste vintertavlan
Fåglarna samspråkar med varandra vid fröautomaten

Dovt hörs musiken från en cd-spelare och lovar kärlek
Kärlek till allt och alla som sprids via ljusa intentisiteter

Mitt hjärta är fullt av äkta värme till medmänniskorna
Berör med ord och värme för att tina upp den frusne

Vill helst se den som känner sig mest ensam just idag
Göra lättare genom att säga du är inte alls så ensam

Sända kärlek till alla via mina och dina änglars hjälp
Känn hur ditt hjärta vibrerade till av tillsänd energi

Dessa ord ska bestå som ett kedjebrevs vandring
Klarar jag av att ge så kan du också ge och så vidare

© Ann-Britt Berglund
23 december 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 227 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-23 09:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta tar jag till mig.
2012-12-28

  Lindha W Gustavsson
Genomtänkta ord formade på papper i en vacker dikt!
2012-12-25

    ej medlem längre
Giooofint! :)
2012-12-24

  Angel of love
God Jul fina du.
2012-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart värmande ord du skriver...tack...
2012-12-23

  Chawa VIP
Kärleksfulla tankar...varmt och innerligt!
God Jul min vän! Kram
2012-12-23

    ej medlem längre
Önskar dig en riktigt god jul
du varma medmänniska ....
2012-12-23

    ej medlem längre
Fin tanke, God Jul !!
2012-12-23

  bittemi VIP
Varma fina ord! Önskar dej en riktigt god jul!
2012-12-23

  Linda CH VIP
Tack för dessa varma, empatiska och kärleksfulla ord. Önskar dig en God och fridfull julhelg!
2012-12-23

  Rise Little One
God Jul A-B.

Kram/Thu
2012-12-23

  Lars Hedlin
Så fint skaldat
2012-12-23

  anits VIP
Mycket fint och kärleksfullt skaldat
God Jul!/Kram
2012-12-23

    ej medlem längre
fint!* God Jul..
2012-12-23

    Birgersdotter VIP
Vackra fina kärleksfulla tankar
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren