Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drar i mig.

 

marken är hård
bara i gräset finns glitterbrytande spår
natten trycker ner sitt mörker
skydd åt den som behöver

 

sitter i fönstret, söker 
vet att du kommer
du vandrar alltid hit
då är jag inte vilsen längre

 

vill inte vara i ensamhet
den biter lika hårt som kylan
väntar på en öppning,  jägarens ljus
längtar the hunters moon

 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-28 17:45



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag ser en öppning i molnen där den vita månen får rum precis och glitterbrytande spår ger mig en bild av spår som inte ger vika, som alltid finns kvar. som en längtan som aldrig ger vika, den som alltid drar.
tack för en fin dikt.
2012-12-29

    ej medlem längre
Jag kommer tassande och mycket tyst-väljer att bara se-en människa !

Min hunger mättar inte mina Vargungar-jag är snart utrotad.

Men vi glömmer aldrig dig!

Vi Vargar
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Erika H