Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväljer.

 

Du

känner dig genom mitt tyg
ligga på huden och vila
en hand, rörelse, mjuka fingrar på

min puls, precis som det mest naturliga
din andedräkt så nära att den svider 
drar du upp mig på dig

Du

med tatueringar över hela kroppen
berättelser från ditt liv
väntar på mig, styvhet, darrande

vildhjärta, sluka mig, hela mig
förstår du hur länge jag väntat
ovetande vilat på hanen

Väntat på
Längtat efter

Dig

det kommer från tårna
när du ber mig komma för dig
först vargylet, sedan tårarna

förlösande, som du förstått 
inte betyder annat än att jag mår bra
och du säger, it's okay baby, it's okay

men inget är okej
ännu en dag att svälja
gömma undan bland ofullständighet

svälja, glömma och vara lika tömd
som innan du hittade mig, jag dig
som innan jag någonsin förlorade dig.

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 503 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-12 23:25



Bookmark and Share


  Henning Hson
Det blir en tumme upp för denna!
2016-02-24

  StinaJ VIP
Underbart förmedlad och behovet av att bli älskad
2016-02-18

  Micael Axelsson
Kan känna hur det vibrerar, känslan av att äntligen bli rörd, rörd på riktigt, av någon som lyckats hitta in, ända in - hela vägen.
Kanske har de funnits bredvid varandra under en längre tid, och Diktjaget har länge längtat o trånat efter just den här stunden, det här ögonblicket, och det är så förlösande starkt att allt uppdämt äntligen brister.

Det här gillar jag skarpt! Här är det så vackert och det näst sista stycket förstärker helheten, ty inget är perfekt, och just här gör det att texten för mig blir så oerhört mycket mer berörande
2016-02-17

  bumerang
Du, du. Ett ord med oändlig innebörd.
"innan jag någonsin förlorade dig"
En mening med oändlig innebörd.
Så allt.
Och så perfekt beskriven.
2016-02-12

  Hannadraken
Den här var både stor och oväntad. Jag gillar.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Erika H