Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensidighet.

 

Du ringde. Jag trampar trottoar. På väg mot din osläckbara hunger. Det enda sätt du kan vara nära någon. Som jag, beroende av ruset. Jag har sett dig så nära som någon fått. Sett hur huden rör sig inifrån och hur du klöser dig röd utan resultat. Du ser inte din egen förbannelse.  

Då ringer du. Jag trampar, uppför trappor, in genom dörren. Hittar dig naken på sängen. På mage. Piskan bredvid dig. Inga ord. Vi har gjort det så många gånger nu. Det tänder mig inte längre. Du lever för smärtan andra ger dig. Jag vet bäst hur du vill ha det. Men du har ingen aning om hur jag vill ha det.

Du bryr dig inte heller. Andra människor är betydelselösa. Jag tar dig som du är. Naken och livrädd att släppa in någon. Ärrad. Vacker. Jag ser barnet som slåss mot vuxenheten. Underkastar sig. Men jag är trött. Skulle inte ha kommit. Gammal vana antar jag men inatt växer en likgiltighet fram.

Din kropp är spänd. Går jag nu, vet jag inte vad du gör. Känner hur förbannad jag blir. På hur du har utnyttjat mig. Sätter mig på sängen. Lägger handen på din nacke, vrider dig mot mig. Du vägrar se på mig. Tar piskan och lägger den framför ditt ansikte. Reser mig upp. 
- Ring inte igen.

 

 




Prosa (Kortnovell) av Erika H
Läst 642 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2016-02-21 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Och det, det måste jag lova" (Arne Rosen Qvick)
2016-02-23

  erkki
Briljant! Och ... ja, så djupt mänsklig! Den andra sidan.
2016-02-22

  DominiQueen
BOKMÄRKER :-) så fin!!
2016-02-22

  DominiQueen
Åååå vilken underbar stark skildring, jag känner igen en del i detta starka spel och lite vad som kan ligga under ytan. Ämnet upphör aldrig att fascinera mig.
Så ömsint skrivet Erika, om något många gånger skrämmande.
Jag har också processat detta läs gärna: EN DOMINATRIS ABDIKERAR - EN SLYNA & SLAVINNAS INRE RESNING jag tror Du kanske gillar.

Allt gott och
Nu får piskan vila eller bara användas snällt och busigt lekfullt för min del ;-)

LoveBlessings DominiQue
2016-02-22

  RitaBrunner
Rappt som en pisksnärt! Du behärskar verkligen erotikens olika ansikten och dess underliggande variationer.
Gillas!
2016-02-21

  Alexander Gustafsson
ojojojo, Erika. du fräser ifrån, visar klorna, detta gillar jag. snyggt berättad också, man liksom famlar in i det, i varje ny scen.
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Erika H