Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran.

 

jag älskade
tills bröstet var tomt

gav
tills händerna blödde

väntade
längtade

tankarna är långsamma vissa dagar
tiden är bara rörelse
och jag frågar när

 


väntar än

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-24 14:40



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Så mycket att upptäcka mellan dessa fantastiskt formulerade rader <3
Det sägs att man aldrig väntar för länge men det finns gränser för vad man ska utsätta sig för. Kan liknas med misshandel kan jag tycka...
Ypperligt skaldat Erika!
2016-02-24

  Bengt H VIP
Det betyder jättemycket för mig att få läsa sådana ord.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Erika H