Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi när samtal får vara

 

men du är här nu
det som finns får finnas
du kysser mig i varje vrå
från varje strå i det trassliga
och du är ljus
eller sång
nej, det är midnattsol
och du är där

där jag är
och jag försöker väva trådar
och jag letar rätta färger
och jag

men du är här nu
jag begriper det
spelar den skiva jag tycker mest om
låter dig lyssna

där jag är
öppnar ögonen sig lite mer
tänker försonas tills jag dör
håller på
- och det får vara så

men du är här
vill göra det igen
stänka färg och trassel
skänka sig in i tystnad
vilan och rummet tar över

 

där jag är
och ett oförbrukat hjärta springer
där det inte finns ork

och ord för den som letar

för du är här




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 999 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-12-29 13:19



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Så satans vackert!
2014-08-28

  KattenKin VIP
Vilket sött hjärta som springer och lurar lite tittut. Vackert med bus i blick.
2014-08-24

    Erika H
Tycker om denna väldigt mycket för det finns ett skönt tempo i de första raderna, en glädje i att vara och inte känna sig ensam.
Hjärtat som springer och färg som trasslar och den vilande tystnaden och så du och jag mitt i allt. En härlig blandning som sätter ett leende på mina läppar och det finns inget bättre än det.
Så snyggt!
2013-01-03

    ej medlem längre
fint!
2013-01-01

    ej medlem längre
Tycker om hur dikten liksom avbryter sig och börjar om, men inte riktigt på samma ställe, glider undan, kommer tillbaka och finner sig till slut. Och nej, jag har nog inte läst den för sista gången ännu ...
2013-01-01

  Lars Hedlin
Vackert skrivet..gillas och värms
2012-12-29

  surface to air
"men du är här
vill göra det igen
stänka färg och trassel
skänka sig in i tystnad
vilan och rummet tar över"

Oj, det här känns naket och mycket vackert, kanske just därför

2012-12-29

    ej medlem längre
tack
2012-12-29

    ej medlem längre
... tack ...
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP