Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det bästa året - 2013 - önskar jag Dig!


nyårsstunden

 

ett steg mellan dag och natt

en tår från igår till nästa år

 

en värme i midvinternatt

mellan året som gick och det som är här

 

en tanke från förr

en förhoppning inför morgondagen

till dig min vän och ditt nyaste år

 

en kärlek så het till vårt tusende år

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 840 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-30 22:49



Bookmark and Share


  aol
kändes så bra inom att läsa din fina dikt,
2013-05-05

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din nyårsdikt!

"ett steg mellan dag och natt

en tår från igår till nästa år"


Bokmärker!

2012-12-31

  Eva Langrath VIP
Tycker om ditt uttryckssätt i denna nyårsönskan som känns gammaldags på ett riktigt sätt
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP