Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lotta Määttänen: Virkat yllegarn på stol ... till Lucinda och Annika ....


Svamp till nyår

 

 

 

doftdrömmar

 

kantarellminnen

 

snökuliss

 

 

 

Smakfullt Nytt År 2013!

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-06 12:30



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Fräsig bild och texten fick mig att
läääängta ut i skogen,,
plocka svamp och hämta kraft!
2013-01-23

  AgnesP
Jag tycker den fungerar så fint med sinnesspråk du har använt dig av. Dofter, smaker och synintryck:)
2013-01-21

  walborg
Riktigt kul det där! Gott Nytt År!
2013-01-07

  Michaela Dutius
skickligt sammanvävt i ord och text
2013-01-07

  Minkki VIP
den var kul! också efter jul (och nyår)
2013-01-06

    Annika J
Att med tre ord skapa en dikt är skickligt.
lså mycket mer hos läsaren och betraktaren!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP