Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att hindra dem.


Jag ska försöka


Jag lovar dig
jag ska försöka att inte gråta.
Inga tårar ska rinna
så kinderna blir våta.

Jag lovar
att jag ska försöka.
Men bli inte sur om jag misslyckas
för det kanske jag gör.

Jag kanske misslyckas
men förlåt mig då.
För jag vill inte gråta och fälla tårar
men vad ska jag göra?

När du bara ska gå
och aldrig återvända.
Jag vet inte om tårarna
kan hindras då.

Mina tårar kommer att
vara ett tecken.
Ett tecken på
att jag kommer att sakna dig.

När du går ifrån mig
så tar du en bit av mitt hjärta.
En bit som alltid
kommer att älska dig.




Fri vers av Manal
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-08-11 01:23



Bookmark and Share


  Gigi
Sorg och saknad fyller min själ när jag läser denna känsliga dikt... Jättefin!
2004-08-11

  Rachel Roth
tycker om den
2004-08-11

  Cattis Rönn
var otroligt vacker...Fint skrivet!
2004-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal