Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


I en annan värld

Sakta försjunks jag ned i ett meditativt tillstånd och flyter iväg långt bortom
Sover inte alls men är ändå någonstans där ingenting annat än lycka når mig

Mina positiva känslor förstärks ännu mera och jag uppfylls nu av ett helt ljus
Upprymda känslor bubblar och fräser omkring mig som glada sockerbubblor

Alla önskningar dras till mig och jag ser hur jag bara mår ännu bättre än förr
Skrattar och ler och bara är i denna totala kärleksfulla atmosfär av existens

Så enkelt att det nästan blir skamligt när man kommer på dess enkla lösning
Positivitet föder positivitet och med det så är kärlekens samspel av full kraft

© Ann-Britt Berglund
13 januari 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 345 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-13 10:37



Bookmark and Share


  Tino
Underbart fin text och jag älskar:

"Så enkelt att det nästan blir skamligt när man kommer på dess enkla lösning
Positivitet föder positivitet och med det så är kärlekens samspel av full kraft"

I mörker kan det ibland vara svårt, men kåt oss aldrig glömma detta,
en så simpel formel och den fungerar verkligen!
Underbart som sagt, bokmärkt !
2013-03-02

  Tino
Du skriver så magiskt, jag vill in i din värld.
Och ditt budskap går inte misstolka.
Hoppfull text som jag verkligen gillar
2013-01-17

  anits VIP
Så fint om meditationens kraft
2013-01-15

  Bo Himmelsbåge
Härligt med ditt meditativa lyckotillstånd; ett bubbelbad av harmoni! Dit har jag inte kommit än, men jag strävar! kram Bosse
2013-01-14

  Lynx63 VIP
Sänder en vit duva med en röd ros.
Dina sockerbubblor smittar av sig.
Genom denna text...
Kram
2013-01-14

  Skogsfen.
Ja så enkelt är det...underbart. Kram/Skogsfen
2013-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott tänkt
är för all
framtid åt
kärlek skänkt!
2013-01-13

  Bibbi VIP
Bra fångat.
2013-01-13

  Chawa VIP
Världen inom och bortom - den är underbar,
och kommer till oss när vi inte tänker alls.
Du fångade dess essens vackert här! Bravo!
"Glada sockerbubblor" = härligt! :)
2013-01-13

  Dufvenberg


Den där världen?!

Hur uppnår man den?!

Det låter fantastiskt!!

Väldigt fint skrivet.
Beskrivet..
2013-01-13

  M M Mannheim VIP
En vacker mediativ resa med själen som färdmedel.
2013-01-13

  Lars Hedlin
Vacker energi i själen
2013-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är gott...
2013-01-13

    ej medlem längre
fint om meditationens kraft
2013-01-13

  Lindha W Gustavsson
Vackert!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren