Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man muss sich ein wenig vergnügen...


Meine Lust ist hin

Musik: Klaus Klebermaus


Ich habe keine Lust
denn ich bin wie einen Pust
die Freude flieht mein Sinn
ich bin ja wie einen Djinn
Ich habe keine Lust
weil ich fühle in mein’ Brust
dass ich die Nichtlust habe
dann bleibet nur den Pust
in mein' traurig’ Brust!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-14 14:22



Bookmark and Share


  erkki
Jaså, finns Klas Klätermus på tyska auch! Bestimmt. Man muss sich vergnügen, manchmal. Nein! Oft! Was ist ein Djinn?
2013-01-15

  walborg
Roligt att läsa om die Nichtlust. Jag tror jag har den åkomman också av och till.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP