Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2013-01-19 (Är inte bokstavligt om någon granne...eller trapphus alls. "man brukar säga "home is where my heart is"- anspelar på det) Handlar bara om att om man gillar nån och rör sig i varandras sinnestrakter men inte törs uttrycka allt...för man inte v


Hon finns där du Bor

 

 

Hon bor

 

På samma adress som du

Och alla stegen

I trapphuset

 

 

Har hon också känt

 

 

I knäna, vilat

Med blicken vid ditt

 

 

Efternamn

 

på läpparna

 

 

 

Men hon är så rädd att

ögonblicket hon samlar mod

att knacka på,

Och du öppnar

Men bara ser

 

 

 

Din granne

 

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-20 19:40



Bookmark and Share


  Margaloo
Å, underbart. Som allt du skriver. Rytmen, det sparsmakade men ändå fylliga språket. Och inte minst känslan.
2013-01-23

  agneta pichler
så sant..
skitbra rader.. ;)
2013-01-21

    ej medlem längre
Oh, så bra!!!!!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP