Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doften av kvinnor


ibland luktar mens fruktansvärt äckligt

brister skeva, klumpar blod
vrider skymten av inre
skrämmer taggen. lyfter bredden
bildar sumpmarker, avträder, byter tampong
skinnar svällkroppar, uterummet svämmar
triggar bödeln, skriker sans
ser blänket, lockar skyffeln att bära
stympar, kväver, kräver, skrämmer

och särskilt andra kvinnors mens




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-24 22:58



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
nu blevo jag lycklig. mer om mens. Ja. MENS.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP