Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I want you"


naken och gränslös
sittande på en blankrad av filttyg

där, vid floden
längtade jag
tusen mornar och en natt
när du kom




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-03 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP