Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen kom hon hem

Min älskling
äntligen kom hon hem.

Kunde knappt bärga mig
tills jag kunde få en kram.

Min älskling,mitt hjärta
och min bästa vän.

Jag har saknat henne så
och äntligen är hon hemma.

Idag satt vi där
i hennes rum.

Rummet som
består av hemligheter mellan oss två.

Gu va underbart
att hon är hemma!




Fri vers av Manal
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-08-12 01:26



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
hyllning t vänskapen
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal