Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad betyder det?

Jag saknar.Jag längtar.Jag drömmer

Vill se dina ögon.Vill hålla din hand.Vill prata med dig

Drömmer om dig.Drömmer om ditt skratt.Drömmer om din närhet

Vad allt detta betyder vet inte jag.Kanske är jag kär?

Men du bor så långt,i en annan värld






Fri vers av Manal
Läst 301 gånger
Publicerad 2004-08-12 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal