Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-02-11 dubehöverbaraförstå


I februari är Vi födda

 


Vi möttes i Passagen



Jag minns vi vacklade
Hand i hand
Jag försökte tala ditt språk
I min öppna hand
Översätta
- Livslinjen tydligare

 

Jag minns vi delade stjärnorna
Du från ditt söder
Jag från mitt norr
Ibland talar vi väderstreck

Än

 

Leker för vinden
Dansar om
Kring
Parkens blommor
Som en säng under
Bar hud

Tunneln där ekot
Av vår längtan
Klingade och
Överröstades
Av skratt


Och smaken av din kyss
Saliven från dina ord



Och dunvinden
(kuddkriget)
Vid lägerelden
Vår Lysmaskidyll
Lyser

än,

 

Vi kysstes, och jag minns du log
Du ..med din halsduk
Du tog

Lindade ditt finger 12 varv
Runt mitt hjärta

 

Och ringen
Vi bär 
än

Talar i guld

 

Och

Vandrande Februari
Tar sina stora steg
Och

Vår månad
Har blivit år nu

 

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 21:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för din fina text!
2013-07-01

  Yrre VIP
Vackra ord och älskar slutet!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP