Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sliten

 

 

 

Det var när snön föll och dagarna kortade sig och timmarna

föll utöver dagarna som jag

bara var den där halvan som

 

aldrig passade 

 

 

din




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-16 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gottläst!
2013-02-24

    ej medlem längre
Ärliga tankar.
2013-02-17

  Palett
Dikten förmedlar ett sorgset vemod !
2013-02-16

  walborg
Spännande språk och bilder
2013-02-16

    ej medlem längre
berör..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP